085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Ongedierte preventie


Preventief ongedierte bestrijden

Niemand zit te wachten op een huis vol ongedierte, daarom geven wij u wat handige tips over hoe u zelf ongedierte preventief kunt bestrijden. Budget ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het verwijderen van wespen, mieren, ratten, kakkerlakken, muizen en bedwantsen.

Wat raden wij af?

De grootste oorzaak van ongedierte is eten. Dieren zijn altijd opzoek naar voedsel om te overleven en komen hier dus op af. Het is van essentieel belang dat u geen etensresten in huis rond laat slingeren en alles goed schoon houdt! Als u bijvoorbeeld drinken heeft gemorst en dit niet meteen schoonmaakt kunnen er mieren op af komen. Mieren laten een bepaalde geur achter als ze voedsel hebben gevonden en hierdoor zullen er meer mieren op af komen. Probeer ook vooral geen zoetigheden buiten of open te laten staan, hier komen namelijk mieren en wespen op af. Ook op eten dat over datum is, komen muizen, ratten en vliegen af. Zorg er dus voor dat als u eten heeft dat niet meer goed is, het tijdig weggooit en de prullenbak niet open laat staan. Op vuilniszakken met etensresten komen vooral muizen en ratten af, zorg er dus voor dat dit niet te lang buiten staat!

Wat raden wij aan?

De bestrijding van ongedierte moet zorgvuldig gebeuren, dus als u hier al last van heeft kunt u dit beter door een professional laten doen. Gelukkig kunt u ook preventieve maatregelen treffen, bijvoorbeeld als u terugkomt van vakantie even uw koffer controleren op bedwantsen, deze komen namelijk vaak voor wanneer mensen op reis zijn geweest. U kunt ook voordat u op reis gaat wat reviews over het hotel opzoeken, mochten mensen ooit last hebben gehad van bedwantsen is er vast een klacht over.

Hygiëne

Hygiëne is ook zeer belangrijk, dus houd het stofzuigen en schoonmaken van uw huis goed bij. Ongedierte zoals mieren kunnen niet tegen de geur van schoonmaakmiddelen, dus als u al mieren heeft gevonden in huis maak alles dan goed schoon, dit schrikt de mieren af. Mieren kunnen ook niet tegen kruiden als nootmuskaat en basilicum, deze kunt u strooien op de plaatsen waar ze naar binnen kunnen komen. Door ‘t het ongedierte lastig te maken, zullen ze weg blijven. Ongedierte weet zich makkelijk door allerlei gaten in het huis te wurmen, dus zorg ervoor dat de gaten in uw huis gedicht zijn.

Contact

Wilt u preventief ongedierte bestrijden? Bij Budget ongedierte zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over andere ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-1306451.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen