24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Bedwantsen bestrijdingsdiensten


Bedwantsen

100% garantie laagste prijs
€ 105,-

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Gediplomeerd
Vakmanschap garantie
Particulier en zakelijk

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen in huis? Die kunnen je flink uit je slaap houden. Men noemt bedwantsen ook wel bed bugs. We hebben het hier over extreem kleine beestjes, die je met het blote oog vrijwel niet kan zien. Je kunt de aanwezigheid van bedwantsen echter wel herkennen. Heb je last van rode bultjes op de huid, zoals rond je enkel of knieholte, en erg veel last van jeuk? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met ongedierte in de vorm van bedwantsen. Wij bestrijden bedwantsen snel en effectief, en garanderen een blijvende oplossing.

Bedwantsen in huis: wat kan je doen?

Bedwantsen herkennen is niet zo moeilijk. Je kunt het beestje wel zien, maar opvallen doen ze niet. Heeft de bedwants nog geen bloed tot zich genomen, dan is de kleur vaak oranje. Heeft de bedwants wel bloed in zich, of zelfs jouw bloed in zich, dan verandert de kleur naar (donker)rood of bruin. Bedwantsen worden gemiddeld zo’n 1 millimeter (jong) tot 6 millimeter (volwassen). Je kunt zodoende wel nagaan hoe moeilijk het is om de bedwants tegen te komen. Bij twijfel kunnen we als erkende ongediertebestrijder de bedwants opsporen en definitief verwijderen.

Wat kan je zelf doen tegen bedwantsen?

  • Verschoon je beddengoed, handdoeken en kleding regelmatig (60 graden)
  • Controleer tweedehands meubelen, welke je bijvoorbeeld online koopt van particulieren
  • Gebruik sterke oliën om je huis schoon te maken; bedwantsen kunnen hier niet tegen

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen

Bedwantsen voorkomen

Je kunt nog zo hygiënisch te werk gaan, en toch te maken krijgen met de bedwants in huis. Bedwantsen nestelen zich veelvuldig op lakens, handdoeken en kleding. Bezoek je bijvoorbeeld een hotel, dan is hygiëne cruciaal. Is dit in het hotel niet op orde, dan kan je de bedwants mee terugnemen naar huis. Dat wil je niet. Ook thuis is hygiëne evenwel belangrijk. Verschoon je bed van tijd tot tijd, want bedwantsen vestigen zich graag op muffe en ietwat vieze plekken. Het opfrissen van je beddengoed kan voorkomen dat bedwantsen zich in jouw bed nestelen.

Ongediertebestrijding bedwantsen

Bedwantsen kunnen behoorlijk hardnekkig zijn, en je kunt er zodoende lang last van houden. Wist je dat de bedwants ook eitjes legt? Onderneem je niet snel genoeg actie, dan kunnen bedwantsen zich op meerdere plekken in je huis verspreiden. Heb je eenmaal bedwantsen in huis, dan helpen zaken als beddengoed wassen en meubelen controleren vaak niet meer. Kies voor professionele en erkende ongediertebestrijding. Daarmee weet je zeker dat alle bedwantsen in huis worden opgespoord en definitief worden opgeruimd. Daarna heb je weer de beschikking over een schoon en hygiënisch huis, vrij van ongedierte zoals de bedwants.

Ook kunnen we je bij Budget Ongediertebestrijding tips geven om de kans om ongedierte in huis zo klein mogelijk te maken. Ontdek wat we doen tegen ongedierte bij jou in de regio.

Veel gestelde vragen - Bedwantsen

Bedwantsen zijn zeer klein van stuk. Ze groeien niet verder dan circa 6 millimeter, en zijn dus moeizaam met het blote oog te zien. Je kunt ze herkennen aan een oranje, (donker)rode of bruine kleur. Ook hebben ze een ronde rug en spitse voorkant.

Nee, bedwantsen zijn niet gevaarlijk.

Bedwantsen vind je vaak terug op muffe plekken, en daar is je bed er helaas één van. Ze vestigen zich op donkere plekken, zoals onder je matras of in randen van de bank.
Heb je last van (extreem) veel jeuk en rode bultjes rond je enkels of knieholte? Grote kans dat je één of meerdere beten van de bedwants te verduren hebt gekregen.

Nee, bedwantsen dragen in algemene zin geen ziektes over op mensen. Ze zijn vooral geïnteresseerd in je bloed, en zullen zich daarna weer verstoppen.

Bedwantsen verstoppen zich wel eens in je koffer, waardoor je ze mee kunt nemen naar huis of naar een andere plek. Check daarom altijd je bagage voordat je weer ergens anders naartoe gaat.
Het zelf bestrijden van bedwantsen is lastig. Je kunt je beddengoed veelvuldig wassen en je huis schoonmaken met sterke oliën, maar wanneer de bedwants eenmaal binnen is, dan laat deze zich niet zomaar wegjagen. Schakel Budget Ongediertebestrijding in om de bedwantsen op te sporen en definitief te bestrijden.