085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Ongediertebestrijding voor de zakelijke markt


Er is niks zo vervelend als ongedierte binnen uw organisatie. Ongedierte zoals ratten, muizen en wespen wilt u zo snel mogelijk weghebben. Wat nog beter zou zijn, is als u helemaal geen ongedierte binnen uw organisatie zou hebben. Toch komt het steeds vaker voor dat bedrijven hier last van krijgen.

Heeft u last van ongedierte binnen uw organisatie? Dit kan grote en nadelige gevolgen hebben. Het is onhygiënisch en kan schade toebrengen, maar zorgt tevens ook voor een onprettige en onrustige werkomgeving. Laat ongedierte niet uitgroeien tot een groot probleem binnen uw organisatie en pak het op tijd aan. Budget Ongedierte verzorgt professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie bij zowel bedrijven als overheidsinstanties.

Maak uw organisatie ongediertevrij met de ongediertebestrijding van Budget Ongedierte

Budget Ongedierte bestrijding is een ambitieuze en kwalitatief hoogstaande dienstverlener op het gebied van zakelijke ongedierte bestrijding. Wij zijn een landelijk opererende organisatie die al 10 jaar actief is in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de ongedierte bestrijding c.q. bestrijding voor bijvoorbeeld voedsel-producerende, -bereidende en –distribuerende bedrijven alsmede een scala aan non-food bedrijven. Tevens bestrijden wij houtborende en houtaantastende insecten.

Wanneer u uw ongedierteprobleem in uw bedrijf door Budget Ongedierte bestrijding laat oplossen, zullen wij indien nodig langskomen op locatie voor een gratis inspectie en vrijblijvend advies. Onze snelle en discrete werkwijze zorgt ervoor dat ongedierte binnen uw bedrijf voorgoed verdwijnt en u weer verzekerd bent van een gezonde werkomgeving.

Ongediertepreventie in uw organisatie

Is uw bedrijf kwetsbaar voor ongedierteplagen, omdat u bijvoorbeeld voedsel produceert en/of opslaat? Dan kan u veel baat hebben bij de ongediertepreventie van Budget Ongedierte.

Wij bieden een compleet assortiment voor de wering van hinderlijke vogels, knaagdieren en andere ongedierte, binnen en buiten gebouwen. Indien nodig voeren wij hygiënisch (ook bacteriologisch onderzoek) en bouwkundig onderzoek uit en rapporteren wij via de richtlijnen van de HACCP, BRC, GMP en AIB-normen. Het door ons laten toepassen van preventie, wering, inspectie en signaleringstechnieken zijn maatregelen die effectief, maar tegelijkertijd zo min mogelijk milieubelastend zijn. Klantgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Gemaakte afspraken verrichten wij naar uw volle tevredenheid.

Waarom is het belangrijk dat u aandacht besteedt aan een ongedierteprobleem bij uw organisatie?

Ongedierte in en rondom uw organisatie kan vervelende gevolgen hebben. Naast dat kabels kunnen worden doorgeknaagd en u aangevreten en kapotte producten en meubels aan kunt treffen, kunnen bezoekers en personeelsleden een groot gezondheidsrisico oplopen. Tevens kan het zowel financiële schade als imagoschade opleveren. Zaken waar u uiteraard geen moment over na wilt denken.

Hoe kunnen wij u helpen

De meeste ongedierte leven ’s nachts en de voortplanting van ongedierte is razendsnel. Dit kan ervoor zorgen dat ongedierte al een hele tijd in uw bedrijfspand leeft voordat u überhaupt iets doorheeft.

Heeft u ongedierte ontdekt in uw bedrijf of wilt u het voorkomen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op via contact@budgetongedierte.nl of u kunt ons bellen op 085 – 1306451. Ons personeel staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Meer weten over onze diensten, preventie en welke tarieven wij hanteren? Bekijk dan een van de volgende pagina’s:

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen