R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten » Mieren bestrijden

Mieren bestrijden bij Budget Ongediertebestrijding

Mieren bestrijden

De overlast door mieren in huis kan aanzienlijk zijn, en kan zich zowel binnen als buiten de woning manifesteren. Mieren bouwen hun nest in de buurt van voedsel, en kiezen vervolgens voor vaste routes om zich te bewegen. Mogelijk lopen deze routes door je tuin of zelfs door huis. Evenals bij veel andere vormen van ongedierte, is het ook bij de preventie tegen mieren in huis belangrijk om voedsel goed te verpakken en op te bergen in afgesloten kasten. Heb je ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch te maken met een mierenplaag? Schakel dan voor professionele mierenbestrijding Budget Ongediertebestrijding in. Voor mieren bestrijden rekenen wij een lage, vaste prijs van €69,00 euro. We helpen je graag.

Mieren in huis bestrijden

Van mieren in huis heb je dagelijks last. Ze kruipen door verschillende ruimtes, zijn te vinden in de keuken en zorgen voor algehele overlast. Reden genoeg om aan de bel te trekken. Omdat een mierenkolonie behoorlijk groot kan worden, is adequate bestrijding van mieren cruciaal. Het voorkomt niet alleen dat de overlast groeit, maar is ook hygiënisch. Zeker binnenshuis kan het echter lastig zijn om een mierennest op te sporen. Je ziet de mieren in huis lopen, en kan ze gedurende de paarperiode zelfs zien vliegen. Zie je vliegende mieren in huis? Dan betekent dit dat ze aan het paren zijn. Hoog tijd om professionele mierenbestrijding te overwegen.

Wat te doen tegen mieren?

De meeste mensen zullen, logischerwijs, eerst zelf proberen om mieren te bestrijden. Er bestaan dan ook diverse producten waarmee mieren bestreden kunnen worden, zoals een mierenlokdoos of mierenpoeder. Helaas geldt dat deze bestrijdingsmiddelen lang niet altijd zorgen voor een permanente oplossing, zeker omdat de richtlijnen rondom het aanbod vrij streng zijn. Het huidige aanbod van bestrijdingsmiddelen is dan ook niet effectief genoeg. De keuze voor professionele mierenbestrijding is dan ook een goede keuze. Hierbij wordt het probleem bij de bron aangepakt: het mierennest. Door dit te combineren met bestrijdingsmiddelen die wél effectief zijn, ben je snel en blijvend af van mieren in huis.

100% laagste prijsgarantie

Nu mieren bestrijden

Kosten van € 69,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Mieren bestrijden tuin

Een hardnekkige mierenplaag is erg vervelend, ook buitenshuis. Tijdens de zomermaanden wil je graag in de tuin zitten, en een mierenplaag achter huis kan dan roet in het eten gooien. Waar het vinden van de bron van een mierenplaag in huis soms lastig kan zijn, is dit buiten een stuk makkelijker. Vaak zijn de nesten te vinden onder (losliggende) tegels of in vrije hoeken van het huis. Hoewel dit zelf mieren bestrijden wel iets makkelijker maakt, blijft het lastig om een blijvende oplossing te bewerkstelligen. Dit wordt nog eens versterkt door het gegeven dat een grote populatie met mieren zich snel kunnen verplaatsen, en zodoende op een nieuwe plek verder gaan met waar ze gebleven waren.

Bij Budget ongediertebestrijding kijken daarom niet alleen naar de bron van de mierenplaag, in veel gevallen het mierennest, maar gaan ook de wegen van de mieren bij langs. Zo weten we precies waar we de mieren kunnen vinden, en kunnen wél een blijvende oplossing garanderen.

Kosten mieren bestrijden

Kies voor erkende bestrijding! Een wildgroei aan mieren in huis of in je tuin; het is onhygiënisch en zorgt voor overlast. Ben je ook klaar met mieren en wil je ze laten bestrijden met een blijvend resultaat? Neem dan contact op met Budget Ongediertebestrijding. We zijn altijd in de buurt.

Mieren in huis of mieren in de tuin? Kies voor erkende bestrijding!

Een wildgroei aan mieren in huis of in je tuin; het is onhygiënisch en zorgt voor overlast. Ben je ook klaar met mieren en wil je ze laten bestrijden met een blijvend resultaat? Neem dan contact op met Budget Ongediertebestrijding. We zijn altijd in de buurt.

Veel gestelde vragen over mierenbestrijding

Hoe ziet een mier eruit?

Het lijkt misschien een simpele vraag, maar dat is het niet meer als je nagaat hoeveel verschillende soorten mieren er bestaan. Wist je dat er circa 12.000 mierensoorten bekend zijn? In Nederland ligt dat met 148 gelukkig een stuk lager. De meeste mieren bij ons zijn te herkennen aan het zwarte of roodgloeiende lichaampje, de korte pootjes en het opvallende achterwerk. De karakteristieke manier van kruipen maakt dat mieren makkelijk te herkennen zijn met het blote oog.

Zijn mieren schadelijk?

In principe zijn de in Nederland voorkomende mieren niet schadelijk. Ze dragen echter wel schimmels en bacteriën met zich mee. Zorg ervoor dat voedingsmiddelen goed afgesloten in de kast staan, zodat mieren hier niet in kunnen kruipen.

Hoe herken ik mieren in huis?
Net als dat mieren herkenbaar zijn, herken je mieren in huis ook eenvoudig. Ze volgen een vaste route en komen vaak met meerdere exemplaren tegelijk. Heb je het vermoeden dat er zich mieren in huis bevinden? Twijfel dan niet om erkende ongediertebestrijding in te schakelen.
Hoe voorkom ik mieren in huis?
Mieren voorkomen is niet altijd mogelijk. Mieren kunnen zich door de kleinste gaatjes een weg naar binnen banen en hier een nest maken. Wel is het belangrijk om voedingsresten niet te lang op het aanrecht te laten liggen en verpakkingen van eten en drinken goed af te sluiten.
Hoe mieren zelf bestrijden?

De meest voorkomende bestrijdingsmiddelen in Nederland, welke tevens vrij verkrijgbaar zijn, zijn lokdoosjes of mierenpoeder. Deze middelen zijn helaas niet erg effectief. In het buitenland zijn wel (giftige) bestrijdingsmiddelen beschikbaar, welke op de Nederlandse markt in principe verboden zijn.

Wat zijn de meest voorkomende mieren?
Met 148 mierensoorten in Nederland kan je de ene mier moeilijk onderscheiden van de andere. De meest voorkomende mieren in Nederland zijn de wegmier, steekmier, tuinmier en bosmier.
Kunnen mieren zich eenvoudig verplaatsen?
En of mieren zich eenvoudig kunnen verplaatsen! Mieren staan er zelfs bekend om. Ze bouwen nesten in de buurt van hun voedsel, en wanneer dit op is verplaatsen ze weer naar het volgende punt. Juist daarom is het zelf bestrijden van mieren zo moeilijk. Het is voor mieren namelijk niet vreemd om een nieuwe plek te moeten zoeken.
Hoe ziet de mierenkolonie eruit?

Elke mierenkolonie kent één Koningin. De Koningin is verantwoordelijk voor de bouw van een nieuw nest. Ook kan een Koningin een bestaand nest overnemen, door simpelweg de tot dan toe bestaande Koningin te doden. De werksters van de mierenkolonie adopteren vervolgens de nieuwe Koningin, en stoten daarbij de oude Koningin af.

Wat eten mieren?

Dat is afhankelijk van het type mier. Een bosmier zal bijvoorbeeld op zoek gaan naar dode insecten, terwijl andere mieren weer leven van de vruchtbare bestanddelen in de grond, oude fruitschillen en resten van vlees.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.