R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten » Spinnen bestrijden

Spinnen bestrijden bij Budget Ongediertebestrijding

Spinnen in huis bestrijden

Spinnen in huis: het is de grote angst van veel mensen. Zonder dat we het soms weten bevinden zich echter tientallen spinnen in of rondom de woning, ook bij jou. Het begint pas op te vallen wanneer een spin zich in de openbare ruimte laat zien. Voordat dit het geval zit, zijn ze vooral te vinden in de spouwmuur, onder de vloer of op andere donkere plekken. Heb je de laatste tijd vaker te maken met spinnen? Dan kunnen wij deze voor je bestrijden. Vakkundig en definitief af van je spinnenplaag. We helpen je daar graag bij. Spinnen bestrijden doet Budget Ongedierte voor een vaste, lage prijs van €85,00 euro. We helpen je graag.

Huisspinnen bestrijden

In de maanden maart tot en met november loop je de kans op spinnen in huis. Hoe goed of slecht je huis ook geïsoleerd is, spinnen kunnen altijd binnenkomen. De huisspin is de meest bekende spin, en deze komt vooral in de maanden augustus tot oktober voor. Wist je dat er in totaal wel meer dan 35.000 verschillende spinsoorten bestaan? Grote kans dat je ze nog niet allemaal hebt gezien. Gelukkig zijn spinnen vooral bang voor mensen, dus ze zullen niet zomaar op je af komen. Heb je echter te maken met veel spinnen in huis? Dan is het toch wel zo prettig om deze te laten bestrijden door een professionele ongediertebestrijding.

100% laagste prijsgarantie

Nu spinnen bestrijden

Kosten van € 85,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Soorten spinnen in huis

Naast de gewone huisspin zijn er nog tal van andere grote en kleine spinnetjes die je huis maar al te graag betreden. We hebben het dan onder meer over de trilspin, kruisspin en langpoot. Allen voorbeelden van spinnen die vaak niet al te groot van stuk zijn, maar toch je comfort in huis kunnen beperken. Bij uitzondering komen ook de wespspin en huishaardspin wel eens in huis.

Hoe komen spinnen in huis?

Spinnen zijn behoorlijk slim; ze weten hun route naar binnen eenvoudig te vinden. Of dit nu via de fundering en kelder van je woning is, via een openstaand raam of door de spouwmuur. Spinnen zitten het liefst buiten, maar zodra het daar kouder wordt, dan zullen de vrouwtjes als eerste naar binnen proberen te komen. De mannen volgen, omdat zij juist in deze periode graag willen paren met het vrouwtje. Zodoende kan het zomaar zijn dat je twee spinnen in één klap naar binnen haalt.

Zelf spinnen bestrijden

Iedereen heeft wel zijn of haar eigen methoden om spinnen te bestrijden. De één pakt de stofzuiger, de ander dood de spin met een handdoek en weer een ander probeert spinnen te vangen, om ze vervolgens buiten uit te zetten. Komen spinnen terug naar binnen wanneer je ze buiten neerzet? Niemand weet het helemaal zeker. Met name wanneer het buiten warmer is, dan zullen spinnen niet zo snel terugkomen. In de winter is dit helaas een ander verhaal.

Professionele ongediertebestrijding

Heb je in toenemende mate last van spinnen in huis? We begrijpen heel goed dat dat niet prettig is. Daarom kunnen we jou helpen met het professioneel bestrijden van spinnen. We bestrijden spinnen zowel binnen als buiten. Na bestrijding zorgen we voor een vuilafstotende beschermende laag, waardoor spinnen zich niet meer hechten aan een spinnenweb. Voorlopig kom je deze dan ook niet meer tegen.

Spinnen bestrijden kosten

Benieuwd naar de kosten voor spinnen bestrijden? Wij bestrijden spinnen tegen een vast tarief, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten voor spinnenbestrijding liggen bij ons op €85,00 euro. Meer weten? Neem dan contact met Budget Ongediertebestrijding op.

Veel gestelde vragen over spinnen bestrijden

Hoe kun je spinnen zelf bestrijden?

Spinnen zijn geen liefhebber van azijn, en zullen hiervoor vluchten. Heb je veelvuldig te maken met spinnen in huis, dan is het aan te raden om azijn op een bordje te leggen of de spin te raken met azijn. Het azijnzuur zal de spinnen onmiddellijk doden.

Wat kan je doen tegen veel spinnen in huis?

Komen veel spinnen je huis binnen? Zorg er dan voor dat bestaande spinnenwebben rondom of in huis zoveel mogelijk verwijderd worden. Ook kan je spinnen, mocht je ze niet durven te doden, proberen te vangen met speciale spinnenvangers.

Zijn spinnen liever buiten of binnen?
Spinnen zijn het liefst buiten, omdat ze hier hun natuurlijke voeding vandaan halen. In de koude wintermaanden zullen spinnen het liefst een warm plekje opzoeken, maar dat hoeft niet per definitie in huis te zijn.
Zijn spinnen nuttig?

Spinnen maken zich erg nuttig. Hun natuurlijke voedsel bestaat uit insecten, en dan ook vooral insecten die een negatieve invloed hebben op de tuin. Ondanks dat we dus liever geen spinnen in huis hebben, kunnen ze buiten wel van grote waarde zijn.

Overigens eten spinnen ook stuifmeel en schimmels.

Kunnen spinnen bijten?

Over het algemeen zullen spinnen niet bijten. Zeker de normale huisspin niet; die zoekt liever een rustig plekje op. Mocht je tóch gebeten worden, dat zal dit niet veel voorstellen.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.