R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten » Ratten bestrijden

Ratten bestrijden bij Budget Ongediertebestrijding

Ratten bestrijden

Heb je het vermoeden dat je last hebt van ratten in huis? Twijfel niet en schakel Budget Ongediertebestrijding in. Ratten kunnen namelijk in kabels bijten, zijn onhygiënisch en kunnen je ook nog eens enorm laten schrikken. Hoewel zelf ratten vangen een optie is, is het verstandiger om te kiezen voor erkende rattenbestrijding. Daarmee ben je verzekerd van een blijvende oplossing. De ratten zijn uit je woning en jij kunt weer opgelucht adem halen. Ratten bestrijden doet Budget Ongedierte voor een vaste, lage prijs van €69,00 euro. We helpen je graag.

Ratten in huis: wat kan je doen?

Zelf ratten bestrijden, is dat verstandig? Je kunt bijvoorbeeld de ratten verjagen of ze proberen te vangen, maar dat is moeilijker dan je wellicht verwacht. Ratten zijn ondanks hun logge lichaam behoorlijk slim, en weten zich eenvoudig door kleine hoekjes te drukken. Ook kunnen ratten naar boven klimmen, en zich zodoende op de zolder vestigen. Plekken waar je zelf lastig bij komt. Ratten bestrijden door het zetten van rattenvallen is een interessante optie. Dit kan met inloopvallen, waarbij de rat blijft leven, of klapvallen waarbij de rat direct wordt gedood. Het is echter geen garantie dat ratten hier ook daadwerkelijk op af komen.

Zit je met de handen in het haar, en blijven de ratten maar terugkomen? Dan is erkende rattenbestrijding een absolute must. Wij sporen de ratten voor je op en garanderen dat we de ratten in huis definitief bestrijden. Zo loop je net iets fijner rond in je eigen huis.

100% laagste prijsgarantie

Nu ratten bestrijden

Kosten van € 69,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Hoe herken je ratten in huis?

Ratten zijn op zichzelf vrij schuchter, en zullen zich daarom niet zomaar op openbare plekken in huis laten zien. Zie je ze wel, dan vluchten ze vaak weg door je plotselinge aanwezigheid. Je kunt ratten in huis herkennen aan de langwerpige uitwerpselen van circa 10 tot 20 millimeter. Deze bevinden zich vaak in de directe omgeving van de keuken of prullenmand, dan wel rondom een openstaande vuilniszak. Wil je ratten in huis voorkomen, zorg dan voor een schone en hygiënische omgeving, sluit vuilnis goed af van de buitenwereld en laat geen etensresten achter. Je kunt ratten overigens ook herkennen aan hun geur of, zichtbaar, aan open geknaagde verpakkingen. Onze experts zijn direct beschikbaar om de ratten te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

Een rattenplaag in de omgeving

Ratten komen zelden vanuit zichzelf naar een huis. Ze komen af op plekken waar veel afval in of rondom huis ligt. Laat je geregeld je openstaande vuilniszak bij de achterdeur staan? Er is niks dat ratten lekker vinden dat achterblijvende voedingsmiddelen. Ze herkennen de geur en weten de weg naar je huis moeiteloos te vinden. Wil je ratten voorkomen en ze buiten de deur houden? Dan moet je zorgen voor de juiste hygiëne, zowel in als buiten je woning. Een rattenplaag kan overigens ook vanuit je directe omgeving komen, dus wijs ook je buurtgenoten op de preventieve maatregelen tegen ratten. Heb je te maken met een rattenplaag? Wij staan direct klaar om de ratten te bestrijden.

Professionele bestrijding van ratten

Wil je er zeker van zijn dat de ratten op de juiste manier worden bestreden en later niet meer terugkomen? Dan kies je voor erkende rattenbestrijding door Budget Ongediertebestrijding. Wij zijn altijd in de buurt te vinden om jou van de rattenoverlast af te helpen. We weten waar ratten zich het liefst schuilhouden, sporen deze op met de ondersteuning van speciale apparatuur en zorgen voor adequate bestrijding.

Ratten bestrijden kosten.

Ratten in huis bestrijden is onze expertise. We komen graag langs en verzekeren een blijvende oplossing tegen de overlast van ratten. Wat zijn de kosten voor het bestrijden van ratten? De bestrijding valt bij ons onder een vaste prijs, zodat je niet tegen verrassingen aanloopt. De kosten van rattenbestrijding liggen bij ons op een lage prijs van 69,00 euro. Meer weten? Neem dan contact op met Budget Ongediertebestrijding.

Veel gestelde vragen over ratten bestrijding

Hoe zien ratten eruit?

Ratten zijn behoorlijk groot en kunnen gemiddeld tussen de 20 en 30 centimeter worden. Daarbij onderscheiden we nog de bruine en zwarte rat. De zwarte rat is doorgaans iets kleiner en spitser. De bruine rat is daarentegen dikker, kent een kortere staart en een platte snuit.

Wat is het verschil tussen muizen en ratten?

Twijfel je of je te maken hebt met een muis of rat in huis? Het verschil is aanzienlijk. Muizen zijn vaak grijs en worden een stukje kleiner dan de rat. Ook de ontlasting van de muis ziet er anders uit ten opzichte van ratten. Muizen leggen bijvoorbeeld kleine en smalle uitwerpselen op de grond, terwijl die van ratten vaak zichtbaar dikker zijn.

Mag ik ratten zelf bestrijden?
Dat mag wel, maar onder voorwaarden. Ratten bestrijden mag bijvoorbeeld alleen op eigen terrein, want anders moet je de gemeente inschakelen. Bevinden de ratten zich in huis, dan mag je ze bestrijden met een val of klem.
Waar houden ratten van?
Wil je de rat vangen met een val? Dan is het belangrijk om te weten wat ratten lekker vinden. Over het algemeen is alles dat met voedsel te maken heeft voldoende, met name wanneer in deze voedingsmiddelen sprake is van een hoog suiker- of eiwitgehalte.
Waar houden ratten niet van?

Wil je ratten juist verjagen? Dan vind je het vast interessant om te weten dat ratten zwarte peper verschrikkelijk vinden. Strooi daarom zwarte peper op plekken waar de ratten vaak langs lopen, en je kunt er zeker van zijn dat ratten niet snel zullen terugkomen. Ook de geur van terpentine of munt kan helpen om ratten weg te jagen.

Wat kan ik doen tegen ratten in de garage?
Wil je voorkomen dat ratten zich in je schuur vestigen? Logisch, want hier kunnen ze aan materialen gaan knabbelen, kabels kapot trekken en ontlasting achterlaten. Zorg er daarom voor dat je, vooral bij hogere temperaturen, één of twee lokdozen rondom de garage zet. Zo kan je de ratten beter opmerken en vangen.
Hebben ratten een nest?
Ja, ratten hebben een nest. Hier zorgen de wijfjes voor de voortplanting. En schrik niet: de wijfjes kunnen 7 tot 10 ratten ‘per worp’ voortbrengen, en dit een aantal keren per jaar. Het toont aan dat het belangrijk is om een rattenplaag tijdig te lijf te gaan.
Waar bouwen ratten een nest?

De positie van het nest van ratten is afhankelijk van het type rat. Bruine ratten, ook wel rioolratten genoemd, bouwen vaak ondergrondse stelsels en bouwen hier een nest. Zwarte ratten doen dit vaker boven de grond. Vrijwel altijd worden de nesten gebouwd in de directe omgeving van de plek waar voedsel te halen is.

Waar komen ratten op af?

Ratten zijn gek op de geur en smaak van etensresten, en dit is dan ook waar ze op af komen. Laat daarom nooit een open vuilniszak bij je deur staan. Zelfs een gesloten vuilniszak is vaak al voldoende om ratten aan te trekken. Hygiëne is ‘key’ als het gaat om het tegengaan van ratten. Dit geldt overigens voor alle vormen van ongedierte in en rondom huis.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.