R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen bij Budget Ongediertebestrijding

Wespennest laten verwijderen

Een wespennest verwijderen kunt u het beste aan een expert overlaten. Wespen kunnen agressief worden wanneer u in de buurt van het nest komt. Een enkele wesp zal niet snel gevaarlijk zijn, maar een heel nest vol agressieve wespen kan erge schade aanrichten. Wanneer u ervoor kiest uw wespennest te laten verwijderen door Budget Ongediertebestrijding, weet u zeker dat dit snel en veilig gebeurt.

Wanneer u contact met ons opneemt zijn we vaak binnen 24 uur al bij u om het wespennest te verwijderen. Ook berekenen wij geen voorrijkosten en voeren wij voor de bestrijding een gratis inspectie uit. Dus heeft u last van een wespennest? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 085 – 130 6451.

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Zelf een wespennest verwijderen raden wij af. Wespen worden erg agressief als je in de buurt van een nest komt. Daarnaast moet u goed weten hoe u een wespennest verwijdert en zorgen dat u de juiste veiligheidsmaatregelen neemt. Wanneer je dit niet doet loop je dus gevaar als je aan de slag gaat. Zelf een wespennest verwijderen is de risico’s en de moeite dan ook niet waard.

 

100% laagste prijsgarantie

Nu Wespennest verwijderen

Kosten vanaf € 59,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Wespennest verwijderen Den haag

Een wespennest verwijderen in Den Haag laat u het beste doen door Budget Ongediertebestrijding. Wespennesten komen veel voor in Den Haag en Scheveningen. In het voorjaar en de zomer zijn wij dan ook dagelijks bezig met wespennesten verwijderen. Doordat wij in de regio zijn gevestigd staan we binnen 24 uur al bij u op de stoep om het wespennest voor u te verwijderen.

Wespennest verwijderen Rotterdam

Wespennesten verwijderen in Rotterdam doen wij ook regelmatig. Net als Den Haag is Rotterdam ook een plek waar veel ongedierte voor komt. In het voorjaar en de zomer zijn wespen een van de grootste plagen. Als u een wespennest tegenkomt in uw tuin of woning in Rotterdam neem dan snel contact met ons op. Doordat wij in de buurt zijn gevestigd staan we snel bij u voor de deur om het wespennest te verwijderen.

Werkwijze wespennest verwijderen

Als u contact met ons opneemt voor wespen bestrijden of het verwijderen van een wespennest komen we zo snel mogelijk naar u toe, vaak is dit binnen 24 uur. Wij berekenen hierbij geen voorrijkosten en beginnen eerst met een gratis inspectie. Hier kijken we waar het nest zit en of er eventueel meerdere zijn. Na de inspectie beginnen we direct met de bestrijding. Eerst verjagen we alle wespen en daarna halen we het nest zelf weg. Bij de bestrijding houden we altijd rekening met het milieu en uw veiligheid. Na de bestrijding geven we u nog advies om nieuwe nesten te voorkomen.

Wespennest verwijderen kosten

Aan een wespennest verwijderen zitten uiteraard kosten verbonden. Bij ons kunt u al een wespennest laten verwijderen vanaf €59,-. Daarbovenop rekenen we geen extra voorrijkosten, daarnaast krijgt u vooraf een gratis inspectie. De kosten voor een wespennest verwijderen wegen altijd op tegen het risico dat u loopt wanneer u hiermee zelf aan de slag gaat. Schakel daarom altijd een professional in.

Veel gestelde vragen over wespennest verwijderen

Ik zie een wesp in huis, heb ik nu ook te maken met een wespennest?

Wanneer je een wesp in huis ziet, dan hoeft dit nog niet te betekenen dat er sprake is van een wespennest. Wel is het belangrijk om te controleren op meer wespen in of rondom huis.

Hoe kan ik een wespennest zelf ontdekken?

Een wespennest ziet er heel bijzonder uit. Het nest is te herkennen aan de ovalen vorm, en kent vaak een bruine of beige kleur. Wil je weten waar het wespennest kan worden gevonden? Dan moet je de aanvliegroute van de wesp in de gaten houden. Zie je wespen veelvuldig dezelfde kant op vliegen, dan is in die richting waarschijnlijk het nest te vinden.

Waar bouwen wespen een nest?
Wespennesten worden vaak op donkere, vochtige plekken gebouwd. Dit kan onder het dak zijn, bij een schuurtje of in de spouwmuur.
Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

We raden met klem af om zelf een wespennest te verwijderen. Wespen zullen hun nest ten koste van alles beschermen, en daardoor kan je flink geprikt worden. Ben je een wespennest tegengekomen, schakel dan een professionele ongediertebestrijdingsdienst in. Zij beschikken over de juiste materialen en kleding om een wespennest op de juiste manier te bestrijden.

Wat kost het verwijderen van een wespennest?
De kosten voor een wespennest verwijderen beginnen vanaf 59,00 euro bij Budget Ongediertebestrijding.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.