R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten » Wespen bestrijden

Wespen bestrijden bij Budget Ongediertebestrijding

Wespen laten bestrijden door een professional

Wespen bestrijden is iets wat we al jaren met Budget Ongediertebestrijding doen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uw wespen probleem snel en efficiënt voor u oplossen. Wanneer u contact met ons opneemt voor wespenbestrijding zijn we vaak binnen 24 uur al bij u op locatie. Daarnaast berekenen we geen voorrijkosten en doen we een gratis inspectie. Als u wespen wilt laten bestrijden door een professional neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 085 – 130 6451.

Als je op zoek bent naar een professionele oplossing om wespen te bestrijden en je te verlossen van een wespen bij jouw huis, dan is Budget Ongedierte de ideale partner voor jou. Het kan namelijk gevaarlijk zijn om zelf aan de slag te gaan met het bestrijden van wespen. Wespen kunnen zeer agressief worden, vooral als je te dichtbij komt. In zo’n geval is het beter om de hulp in te schakelen van onze professionele wespenbestrijders.

Kan ik zelf wespen bestrijden?

Zelf wespen bestrijden kan een goede oplossing zijn wanneer u last heeft van wespenoverlast. Denk echter eerst goed na voordat u hiermee aan de slag gaat. Afhankelijk van de situatie kan het gevaarlijk zijn om zelf wespen te bestrijden. Wespen kunnen zeer agressief worden, vooral als u te dichtbij komt. Wanneer u af en toe een wesp in uw huis of tuin ziet is er geen probleem. Echter, zijn er veel en heeft u last van een wespennest, dan is het beter om de hulp in te schakelen van onze professionele wespenbestrijders. Een wespennest verwijderen kunt u dan ook het beste aan ons overlaten.

100% laagste prijsgarantie

Nu Wespen bestrijden

Kosten vanaf € 59,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Wespen bestrijden in Den Haag

Wespen bestrijden in Den Haag is iets wat we vaak doen. In grote steden zoals Den Haag is ongedierte zoals wespen vaak een groot probleem. Met name in het voorjaar en de zomer komen deze beesten veel voor. Gelukkig zijn we met Budget Ongediertebestrijding gevestigd in de provincie Zuid Holland waardoor we altijd snel bij u kunnen zijn als het gaat om wespen bestrijden in Den Haag.

Wespen bestrijden in Rotterdam

Net als in Den Haag is wespenbestrijding in Rotterdam voor onze dagelijkse kost. Ook hier zijn wespen een van de meest voorkomende soorten ongedierte. Wanneer u last heeft van wespenoverlast in Rotterdam zijn we over het algemeen binnen 24 uur bij u op locatie om uw probleem op te lossen. Wespen bestrijden in Rotterdam doen we altijd snel en efficiënt zodat u snel van uw probleem af bent en deze niet weer terugkomt

Hoe werkt wespenbestrijding?

Wespenbestrijding begint bij ons altijd met een gratis inspectie bij u op locatie om uw situatie in kaart te brengen. We zoeken uit waar de wespen vandaag komen en of u last heeft van een wespennest. Wanneer de ernst van het probleem en de oorzaak zijn vastgesteld gaan we direct over op de bestrijding. Bij wespenbestrijding houden we altijd rekening met de richtlijnen van Integrated Pest Management (IPM). We houden rekening met het milieu en uw gezondheid. Ook gebruiken we nooit meer bestrijdingsmiddelen bij het wespen bestrijden dan nodig is. Nadat de bestrijding klaar is geven we u nog preventief advies om een nieuwe plaag te voorkomen.

Wespen bestrijden kosten

De wespen bestrijden kosten beginnen bij ons vanaf €59,-, afhankelijk van de ernst van uw situatie kan dit meer zijn. Over de kosten voor wespen bestrijden rekenen we geen extra voorrijkosten, ook krijgt u eerst een gratis inspectie bij ons. De kosten voor de bestrijding vertellen we u altijd eerlijk en vooraf zodat u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.

Veel gestelde vragen over wespenbestrijding

Ik zie een wesp in huis, heb ik nu ook te maken met een wespennest?

Wanneer je een wesp in huis ziet, dan hoeft dit nog niet te betekenen dat er sprake is van een wespennest. Wel is het belangrijk om te controleren op meer wespen in of rondom huis.

Kan ik zelf wespen bestrijden?

Of u zelf wespen kunt bestrijden is afhankelijk van uw situatie. Heeft u last van af en toe een paar wespen dan kan dit. Wanneer u last heeft van veel wespen of zelfs een wespennest dan raden wij dit af. Wespen zullen hun nest ten koste van alles beschermen en kunnen erg aggressief worden. Bij een ernstig probleem is het dan ook altijd beter om voor professionele wespenbestrijding te kiezen.

Wat kan ik wél zelf doen tegen wespen?

Ervaar je in je eigen tuin veel overlast door wespen? Dan kan je preventief wespen opvangen in een fles, gevuld met zoete dranken, zoals ranja.

Verjagen is ook mogelijk, bijvoorbeeld op je terras. Een kommetje ammonia op tafel zetten wil al helpen.

Wanneer je last hebt van een grote wespenplaag of een wespennest, dan kun je het beste zo snel mogelijk een expert inschakelen.

Hoe gaat de bestrijding van wespen in zijn werk?
Bij het bestrijden van de wespen wordt een speciaal bestrijdingsmiddel in het wespennest gespoten. De wespen zullen hierdoor vrijwel direct overlijden. Vervolgens kan het wespennest verwijderd worden.
Wat kost het bestrijden van wespen?
De kosten voor wespen bestrijden beginnen vanaf 59,00 euro bij Budget Ongediertebestrijding.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.