R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Zwam bestrijden

Zwam bestrijden

Zwam in huis bestrijden

Zwam in huis wilt u zo snel mogelijk bestrijden. Zwam is namelijk niet alleen vervelend om in huis te hebben, maar kan zelf schadelijk zijn. Voor zowel uzelf, uw familie, huisdieren en gasten is het beter om zo snel mogelijk van dit probleem af te komen. Gelukkig zijn we bij budget ongedierte gespecialiseerd in zwam bestrijden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij dit als geen ander en zijn uw problemen snel opgelost.

Wanneer u zwam wilt laten bestrijden neemt u contact op via 085-1306451 of vul het contactformulier in voor een gratis offerte! Vaak zijn we binnen 24 uur al bij u op locatie om de zwam te bestrijden.

Zelf zwam bestrijden

Zelf zwam bestrijden is mogelijk, maar dit is niet aan te raden. Wij raden altijd aan om een expert in te schakelen voor zwam bestrijden. Wilt u toch zelf proberen om van uw zwam af te komen dan kunt u het beste onderstaande methode gebruiken:

Snijd de zwammen zo dicht mogelijk bij het bloeiende oppervlak af. Gebruik hiervoor het liefst een hobbymes of andere scherp en stevig mes. Verpak de zwam in een dichte zak en gooi het in de container.
Gebruik daarna een mengsel van bleekmiddel en warm water, de beste verhouding is 1 deel bleekmiddel en 3 delen water. Giet het mengsel op de vlek en maak het oppervlak schoon met een spons totdat alle zwam weg is. Draag tijdens het verwijderen altijd een masker en ventileer de ruimte.

Het grootste nadeel van zelf zwam bestrijden is dat het probleem vaak niet grondig genoeg is aangepakt. Hierdoor komen de problemen na enkele weken of maanden terug en dan moet u opnieuw aan de slag op alsnog een professionele zwammen bestrijder inschakelen.

100% laagste prijsgarantie

Nu zwam bestrijden 

Kosten op basis van offerte.

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Hoe werkt zwambestrijding

Zwambestrijding begint bij ons altijd met een gratis inspectie bij u op locatie.Tijdens deze inspectie stellen wij de oorzaak en de ernst van het probleem vast. Op basis hiervan bepalen we de prijs en de beste bestrijdingsmethode. Bij het zwammen bestrijden houden we altijd rekening met de richtlijnen van Integrated Pest Management (IPM), het milieu en uw veiligheid. Dit houdt in dat wij onder andere niet meer bestrijdingsmiddelen en pesticiden gebruiken dan nodig is en zorgen voor goede ventilatie in de bestrijdingsruimte. Met onze werkwijzen worden de zwammen in uw huis snel, veilig en adequaat bestreden zodat deze niet meer terug komt

Preventief zwam bestrijden

Naast zwambestrijding helpen we u ook met advies over hoe u zwammen in de toekomst kunt voorkomen. Het belangrijkste bij zwam preventie is het verminderen of beter reguleren van de vochtige plekken in uw woning. Zorg ervoor dat er genoeg ventilatie is in kwetsbare ruimtes zoals uw badkamer. Hang daarnaast natte kleding en handdoeken altijd goed uit, laat deze niet op de grond slingeren. Hoe minder vochtige plekken er in uw woning zijn hoe minder kans u heeft op zwammen.

Zwam bestrijden kosten

De kosten voor zwam bestrijden zijn afhankelijk van de ernst van uw probleem. Voordat we een prijsindicatie kunnen geven, moeten we eerst weten wat uw specifieke situatie is. Daarom komen we eerst altijd langs voor een gratis inspectie om de situatie vast te stellen en de prijs te bepalen. Wanneer u akkoord bent gaan we daarna direct aan de slag met de bestrijding. Wij rekenen bij afname van een bestrijdingsdienst ook geen voorrijkosten.

Veel gestelde vragen over zwam bestrijden

Kan ik zelf zwam bestrijden?

Wij raden het af om zelf zwam te bestrijden. Ten eerste kan dit gevaarlijk zijn, maar het grootste probleem is dat zwam snel terugkomt wanneer het niet goed of volledig verwijderd is.

Wat kost zwam bestrijden?

De kosten van zwam bestrijden worden berekend op basis van offerte nadat uw specifieke situatie in kaart is gebracht.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.