24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Muizen bestrijdingsdiensten


Kakkerlakken

100% garantie laagste prijs
vanaf €66,-

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Gediplomeerd
Vakmanschap garantie
Particulier en zakelijk

Muizen bestrijden in huis

Als u een muis door uw huis heeft zien lopen is het overduidelijk dat u een probleem heeft, u wilt natuurlijk zo snel mogelijk deze muizen bestrijden. Als u niet zeker weet of u muizen in huis heeft, lees dan gerust verder en ga na of u bepaalde symptomen herkent.

Muizen zijn knaagdieren die dol zijn op voedingsresten en warme plekken, muizensporen kunt u vinden in onder andere uw keuken of in voorraadkasten. Hier zou u kunnen kijken of u sporen vindt van muizenkeutels of aangevreten verpakkingen van etenswaren. Ze zijn te vinden tussen de muren of trippelen op het plafond. Een ander kenmerk is dat u last zou kunnen hebben van knaagsporen aan uw meubels, snoeren, plinten of aan uw kabels.

Maar niet alleen knagen muizen aan uw eigendommen, ze laten ook een aparte geur achter. De geur herkent u aan de combinatie van muskus en ammoniak.

Oorzaak en gevolg

Zoals eerder is aangegeven zijn muizen dol op warme plekken waar voedsel te vinden is. Daarom zal voor een muis uw huis een aangename plek zijn om te verblijven.

Muizen dragen ziektekiemen bij zich die ze achterlaten door hun urine, uitwerpselen of door speeksels. Dit kan gevolgen hebben waardoor u of uw gezin ziek kan worden. Dit kan tot gevaarlijke gevolgen leiden. Door knagen aan uw kabels kunnen de muizen voor kortsluiting en zelfs brand veroorzaken. Herkent u de symptomen neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, dan zullen wij zo spoedig mogelijk de muizen verjagen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen

Tips

Wij zorgen er natuurlijk voor dat de muizen uit uw huis verdwijnen. Wij hebben een aantal tips waardoor de muizen niet terug komen.

  • Maak sleuven en gaten in de muren dicht, zodat de muizen geen toegang hebben tot uw huis.
  • Controleer kruipruimtes op openingen regelmatig.
  • Zet geen vuilniszakken buiten, wacht totdat deze worden opgehaald.
  • Bewaar uw etenswaar in afgesloten bakken.

Werkwijze

Als u contact met ons neemt, komen wij langs voor een gratis inspectie. Wij bespreken daarna samen met u het plan van aanpak. Voor elke budget hebben wij een passende oplossing zodat u zo snel mogelijk van uw probleem afkomt. Ook voor muizen in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Budget ongediertebestrijding is gespecialiseerd in muizen verjagen. Wij bieden muizenbestrijding in Amsterdam, muizenbestrijding in Leiden, muizenbestrijding in Utrecht, muizenbestrijding in Rotterdam en muizenbestrijding in Den Haag. Heeft u vragen over andere ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085 – 1306451 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk dan naar onze tarieven voor elke verschillende plaag.